Izvirni betfair.com, bet365.com in pinnacle.com (z najvišjimi limiti) računi so na voljo izključno preko acc-ex.com! >>>> Druge stavnice na zahtevo >>>> Za hitrejše finančne transakcije uporabite našo Express storitev (6% provizija).

O Nas

Prva stvar, ki jo je treba povedati o ACC-EX je, da smo storitev, namenjena SAMO ČLANOM. Vabimo vse, ki potrebujejo stavni račun na nekaj izbranih vrhunskih športnih stavnicah in borzah, ki jih ponujamo. Vendar pa morate postati član, da boste lahko v polni meri uživali v tem, kar vam lahko ponudimo.

Naša mantra je, da nudimo prave in oprijemljive rešitve problema, da ne morete pridobiti računa, ki ga želite, in ne le besede. Fraze, kot je “ne smete …” ali “žal nam je, toda ne moremo…”, ne bodo prišle od našega podpornega osebja in ne bodo natisnjene v katerem od naših sporočil. Razpravimo o tem, kako je kaj takega mogoče.

Kot veste, je Betfair.com vrhunska blagovna znamka v svetu stav. Toda, obstaja veliko razlogov, zakaj nekdo tam ne bo mogel odpreti računa. Najbolj običajno je, da je kraj bivanja v državi, ki je vključena na seznam držav, kjer ljudem ni dovoljeno odpreti računa pri Betfairu. Enako velja za Bet365.com in Pinnacle. Vendar pa smo z zelo inovativno idejo sposobni uresničiti vaše sanje in pridobiti prave račune pri teh treh vrhunskih blagovnih znamkah, ne glede na to, kje prebivate.

Pravzaprav je zelo preprosto. Vsaka od zgoraj naštetih stavnic ima na milijone računov, ki so neaktivni ali pripadajo ljudem, ki jih več ne nameravajo uporabljati. Kar delamo, je posredovanje med lastniki teh računov in igralci, ki resnično potrebujejo račun pri teh stavnicah, vendar jih ne morejo imeti. Na kratko, lastniki, ki ne želijo uporabljati svojih računov, omogočajo igralcem, da jih uporabljajo v njihovem imenu, in jim plačajo provizijo za zamenjavo.

Ampak, naše storitve se tukaj ne končajo. Ponujamo tudi priložnost za račune pri Orbit Exchange in 10bet, dveh izmed najbolj vročih novih imen v industriji. Imen, ki ponujajo ogromne likvidnosti, najvišje kvote in največje limite. Tj. imena, ki vam omogočajo, da pridobite največje dobitke.

Vsak posrednik, ki spoštuje ime, se ne omejuje le na ponujene storitve. Biti morajo v popolnem paketu. Za nas pri ACC-EX, ta paket vključuje tudi:

  • Podporno ekipo, ki je na voljo 24/7 in lahko odgovori na vsa vprašanja, ki jih imate
  • Široko paleto možnosti plačila. Eden od njih bo zagotovo zadovoljil vaše potrebe
  • Zelo preprost in hiter postopek registracije, ki vam bo omogočil, da zelo hitro uživate v ugodnostih, ki jih ponujamo

Vas zanima? Dobro! Potem ne izgubljajmo časa, pojdite na naš obrazec za registracijo, ga izpolnite in začnite! Seveda, če imate vprašanja, nam lahko kadarkoli pošljete e-mail na support@acc-ex.com ali se pogovorite znami preko funkcije klepeta na naši spletni strani.