Izvirni betfair.com, bet365.com in pinnacle.com (z najvišjimi limiti) računi so na voljo izključno preko acc-ex.com! >>>> Druge stavnice na zahtevo >>>> Za hitrejše finančne transakcije uporabite našo Express storitev (6% provizija).

Welcome to the ACC-EX Frequently Asked Question section. Here you will find answers to the most common issues. Please refer to the list below and click the question you're interested in - you will be taken to the appropiate answer automatically;

1: Kaj je Account-Exchange?

Account-Exchange je storitev s pomočjo katere profesionalni igralci iger na srečo lahko registrirajo račun pri Bet365 in Betfair preko oseb, ki so jim pripravljene odstopiti svoj že obstoječ račun.

2: Ali lahko odprem račun?

Vsekakor, če lahko dokažete, da ste stari 18 let, niste državljan USA in ste pripravljeni plačati za storitev. Ljudje se ne bodo odpovedali računu zastonj in tudi zaposleni pri Account-Exchange morajo zaslužiti za vsakdanje življenje.

3: Čez 2 meseca bom star 18 let. Ali lahko odprem račun?

Ne. Naše storitve so dostopne osebam, ki so stare najmanj 18 let. KYC verifikacija je potrebna za vsako novo stranko, prav zaradi potrditve starosti, saj so naše storitve vezane na starostno omejitev.

4: Imam/imel sem že bet365/betfair račun pod svojim imenom/preko drugega pobiralca stav – ali lahko odprem račun tudi pri vas?

Da, lahko.

5: Kaj, če BET365 blokira moj račun in zamrzne sredstva?

Bet365 is one of the biggest bookies in the world and one of the most serious. They do not block accounts without serious reason. If you use a bot, or your IP comes from a restricted country, or you place bets on fixed matches, then your account can be blocked.

All accounts are fully KYC verified and we will take NO responsibility for damages in any and all of the cases stated above. We can only send emails to Bet365, requesting a resolution.

6: Kako dolgo je potrebno čakati na vaš odgovor?

Vedno naredimo vse kar je v naši moči za hiter odziv, vendar pa ničesar ne moremo zagotoviti 100%. Prosimo za vašo strpnost, če odgovora ne posredujemo takoj. Oglasili se vam bomo, takoj ko zberemo informacije potrebne za odgovor na vaše vprašanje oziroma zahtevo.

7: Kako lahko stopim v stik z vami?

Preko e-mail naslova: support@acc-ex.com ali s pomočjo kontaktnega obrazca na naši internetni strani. Če pa ste član našega Kluba, nas lahko kontaktirate tudi preko Skype-a.

8: Kaj storiti, če sem uspešno opravil transfer sredstev, vendar še vedno niso vidna na mojem računu?

Preprosto je treba počakati. Smo zelo učinkoviti v tem kar počnemo, nismo pa čarodeji. Vsak proces potrebuje svoj čas. Prepričani pa ste lahko, da vas nismo pozabili.

9: Account-exchange je nova storitev – ali vam lahko zaupam?

Vi ste tisti, ki potrebujete naše storitve. V primeru, da vam naša ponudba zbuja pomisleke vas naprošamo, da preverite podobne produkte še drugod.

10: Ali je potrebno zadostiti KYC verifikaciji?

Ne, tega vam ni potrebno opraviti.

11: Ali lahko uporabljam Betting Software (programsko opremo) tudi za Betfair account?

Da, lahko. V obrazcu za registracijo je potrebno navesti katero programsko opremo želite uporabljati. Če pozabite posredovati omenjeni podatek, nam pošljite zahtevo preko support@acc-ex.com.

12: Ali lahko Betting Software (programsko opremo) inštaliram in uporabljam tudi sam?

Ne. Mi vam bomo inštalirali zahtevano programsko opremo-Betting Software. Inštalacija z vaše strani ni dovoljena.

13: Ali lahko opravim nakup Betting Software (programske opreme) in vas prosim, da mi jo inštalirate vi?

Ne. Ko se odločite za uporabo Betting Software, nam boste nakazali denarna sredstva, s katerimi bomo za vas kupili programsko opremo in jo tudi inštalirali.

14: V katerih denarnih valutah lahko igram? V kateri valuti bo deloval moj Bet365 in Betfair račun?

Izključno v Evrih(€). Ostalih valut ne sprejemamo

15: Rečeno mi je bilo, da je narejena rezervacija za moj račun vse dokler ne opravim prvega pologa sredstev. Kaj to pomeni?

V trenutku, ko prejmemo priporočilo v vašem imenu, bomo za vas rezervirali zahtevan račun. Prav tako vam bomo poslali e-mail z vsemi potrebnimi podatki, da boste lahko opravili vaše prvo nakazilo na račun in plačilo članarine. Za dokončanje procesa vam je na voljo 24 ur. V primeru, da proces ni zaključen v roku 24 ur, bomo račun rezervirali za drugega člana.

16: Najprej sem registriral račun pri bet365. Ali lahko pridobim Betfair račun kasneje?

Seveda. Pošljite nam e-mail in pomagali vam bomo urediti zadevo

V primeru kakršnihkoli dodatnih vprašanj, smo vam na voljo na: support@acc-ex.com