Izvirni betfair.com, bet365.com in pinnacle.com (z najvišjimi limiti) računi so na voljo izključno preko acc-ex.com! >>>> Druge stavnice na zahtevo >>>> Za hitrejše finančne transakcije uporabite našo Express storitev (6% provizija).

Določila in pogoji

Z uporabo, dostopom na kakršenkoli način, pregledovanjem ali brskanjem po spletni strani (www.acc-ex.com) se strinjate z naslednjimi Določili in pogoji storitve:

Intelektualna lastnina

Acc-ex.com je edini lastnik spletnega mesta in vse njegove vsebine. Kot taka sta oba v celoti zaščitena z mednarodno zakonodajo o avtorskih pravicah in vseh drugih pravicah intelektualne lastnine, ki velja po vsem svetu v danem trenutku.

Članstvo

Z izpolnitvijo in oddajo obrazca za članstvo, sprejemate in potrjujete, da:

 • Ste stari 18 let ali več.
 • Ste pravno sposobni prevzeti odgovornost za svoja dejanja in z nami skleniti pravno zavezujoč sporazum.
 • So informacije, ki ste jih navedli ob registraciji, posodobljene in točne. V primeru kakršnikoli sprememb, se strinjate, da nas boste takoj obvestili.
 • Ste dejansko oseba, katere informacije so navedene v obrazcu za registracijo.
 • Delujete sami zase in ne kot posrednik ali predstavnik tretje osebe.
 • Niste državljan ZDA.

Account-Exchange si pridržuje pravico, da zavrne katerokoli prošnjo za članstvo, kot tudi pravico, da zapre vse račune in/ali prekine članstvo, brez predhodnega ali nadaljnjega obveščanja ali utemeljitve za tako dejanje. V takem primeru Account-Exchange jamči za povračila razpoložljivih sredstev, ki bodo obdelana kot transakcije dviga.

Account-Exchange si prav tako pridržuje pravico, da zahteva kakršnokoli dokumentacijo, ki bi potrdila identiteto in aktiven naslov člana, kot tudi lastništvo računov, ki se uporabljajo za vplačilo sredstev. Takšen ukrep lahko acc-ex sprejme, kadarkoli je to potrebno.

Računi in stavna aktivnost

Vsi računi se ustvarjajo in vzdržujejo izključno v evrih. Centov, ki obstajajo v bilanci, ne bomo obdelali.

Odgovornost za ohranjanje varnosti in zaupnosti vaših računov je izključno vaša. Soglašate, da boste svoje RDC podatke, svoje informacije (ime, naslov, kontaktne številke, e-maile itd. …) hranili strogo zaupne in boste odgovorni za morebitno zlorabo vaših prijavnih podatkov za RDC.

Strogo vam ni dovoljeno stopiti v stik z nobeno od stavnic, z uporabo imena lastnika računa. Kakršnakoli in vsa vprašanja ali težave se morajo posredovati svetovalcem Account Exchange preko e-maila.

Prav tako ne smete spreminjati gesla, ne da bi nas o tem obvestili, sicer se lahko zaračunajo dodatne provizije. Upoštevajte, da je to potrebno za vplačila na vaš račun.

Odgovornost za sprejemanje odločitev in vplačilo stav preko vašega računa (vaših računov) je izključno na vas. Acc-Ex ne more in ne bo na noben način odgovoren za stavne aktivnosti kateregakoli računa (računov).

Nimamo nobene moči in nimamo sredstev za vplivanje na kakršnekoli odločitve, ki jih sprejmejo stavnice o zadevah, povezanih z vašim računom ali vašo stavno dejavnostjo. Account-Exchange ne bo obravnaval pritožb glede ponovne poravnave, vračila denarja ali podobnih zadev.

Vplačila, izplačila in transferji

Obdelujemo vsa vplačila, izplačila in transferje samo na, z in med računi, s katerimi upravljamo mi.

Deposits for opening the membership and to the requested accounts as well as all transactions to, from and between accounts are processed as quickly as possible. If you wish faster processing you can select the Express option that exists in all financial transaction forms at an additional charge of 6%.

Ko izpolnite obrazec z zahtevo za izplačilo, vam svetujemo, da isto zahtevo prek svojega stavnega računa posredujete tudi relevantni stavnici. Če te zahteve ne vložite sami, v roku šestih ur po oddaji obrazca za izplačilo nam, bomo morali to storiti v vašem imenu in to bo pomenilo 3 % provizijo za obdelavo.

Izplačil ni mogoče preklicati, drugače se zaračunajo dodatne provizije.

Dodatne pristojbine ali stroški se lahko uporabijo v naslednjih primerih:

 • Če vaš Bet365 račun ni omejen in zahtevate polog ali dvig manjši od 500 EUR
 • Če zahtevate dvig s svojega računa, preden je bil vplačani znesek vsaj enkrat preusmerjen
 • Če se za katero koli transakcijo uporablja katera koli druga valuta, razen EUR
 • Če je bil obrazec za polog, dvig ali prenos med obračuni računa nepravilno izpolnjen
 • Če dvignete vsa sredstva z vašega računa BET365, ne da nas o tem obvestite.
 • Če vplačate manj od najmanjšega zahtevanega zneska na stavnico:

  Najmanjša zahtevani zneski
  Stavnica Za odpreti nov račun Za obstoječe stranke
  Betfair 1 000 EUR * 500 EUR *
  Bet365 5 000 EUR * 500 EUR *
  Matchbook 200 EUR * 200 EUR *
  Pinnacle 1 500 EUR * 500 EUR *
  10bet 1 500 EUR * 500 EUR *
  Dafabet 1 500 EUR * 500 EUR *
  Sbobet 1 500 EUR * 500 EUR *
  * = Ali ekvivalent v drugi valuti
  ** Prenosi, nižji od 500 EUR, se zaračunajo z višjo provizijo. 

Spremembe tega sporazuma

Account-Exchange si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te Pogoje storitve. Odločitev, da boste še naprej obiskovali spletno mesto in uporabljali storitve po izvedbi takšnih sprememb, predstavlja vaše formalno sprejetje novih Pogojev storitve.

Iz tega razloga vas prosimo, da občasno preverite in pregledate ta Sporazum za vse take spremembe. Če se ne strinjate z določbami ali spremembami tega Sporazuma, vas prosimo in priporočamo, da nemudoma prenehate uporabljati ali dostopati do naše spletne strani.

Prevodi teh pogojev in določil v druge jezike so samo za referenco. Angleško besedilo in njegove določbe bodo veljale za prevladujoče, če bodo obstajale razlike.