Original λογαριασμοί betfair.com, bet365.com και pinnacle.com (με τα υψηλότερα όρια) αποκλειστικά από το acc-ex.com! >>>> Άλλοι bookies διαθέσιμοι με αίτηση >>>> Χρησιμοποιείστε την Express Service μας (6% χρέωση) για ταχύτερες οικονομικές συναλλαγές.

Οροι και Προυποθεσεις

Χρησιμοποιώντας, αποκτώντας πρόσβαση με τον οποιονδήποτε τρόπο, βλέποντας ή κάνοντας περιήγηση στην Σελίδα (www.acc-ex.com), συμφωνείτε να τηρείτε τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις της υπηρεσίας:

Πνευματικη Ιδιοκτησια

Το Acc-ex.com είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της Σελίδας και όλου του περιεχομένου της. Και τα δύο καλύπτονται πλήρως από τους διεθνείς και γενικώς όλους τους νόμους περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας οι οποίοι βρίσκονται σε ισχύ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Συνδρομη

Συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας των φόρμα εγγραφής, αναγνωρίζετε και βεβαιώνετε ότι:

 • Είστε τουλάχιστον 18 ετών και άνω.
 • Έχετε τη νομική δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας και ότι είστε ικανοί να συνάψετε μία νομικά δεσμευτική συμφωνία με μας.
 • Οι πληροφορίες εγγραφής που μας παρέχετε είναι τωρινές και ακριβής. Αν υπάρχουν αλλαγές, συμφωνείτε να μας ενημερώσετε άμεσα.
 • Είστε πραγματικά το άτομο του οποίου οι πληροφορίες αναγράφονται στην φόρμα εγγραφής.
 • Ενεργείτε για λογαριασμό σας και όχι σαν αντιπρόσωπος ή ενδιάμεσος για κάποιο άλλο πρόσωπο.
 • Δεν είστε πολίτης των Η.Π.Α.

Το Account-Exchange διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε αίτηση μέλους, όπως και το δικαίωμα να κλείσει λογαριασμούς χωρίς πρότερη ή μεταγενέστερη ενημέρωση ή δικαιολογία. Σε τέτοια περίπτωση, το Account-Exchange εγγυάται την επιστροφή των υπολοίπων των λογαριασμών, η οποία θα εκτελεστεί ως ανάληψη από τον λογαριασμό.

Το Account-Exchange επίσης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητα και την ενεργή διεύθυνση ενός μέλους, όπως και την κυριότητα του λογαριασμού από τον οποίο γίνονται καταθέσεις. Τέτοια πράξη μπορεί να γίνει οποτεδήποτε το acc-ex κρίνει σκόπιμο.

Λογαριασμοι και στοιχηματικη δραστηριοτητα

Όλοι οι λογαριασμοί δημιουργούνται και διατηρούνται αποκλειστικά σε Ευρώ. Οποιεσδήποτε υποδιαιρέσεις υπάρχουν στον λογαριασμό δεν θα αποδίδονται.

Η ευθύνη για τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας ανήκει αποκλειστικά σε σας. Συμφωνείτε να διατηρείτε τις πληροφορίες πρόσβασης και τις προσωπικές πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα, emails, κλπ.…) αποκλειστικά εμπιστευτικά και την ευθύνη για οποιαδήποτε διαρροή τους θα την έχετε αποκλειστικά εσείς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε επικοινωνία με τους bookmakers χρησιμοποιώντας το όνομα του κατόχου του λογαριασμού. Οποιαδήποτε ερώτηση και αίτημα θα απευθύνονται μέσω email στους Συμβούλους του Account Exchange.

Επίσης απαγορεύεται ρητά η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης χωρίς να μας ενημερώσετε πρώτα για κάτι τέτοιο, ειδάλλως μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις. Να θυμάστε ότι ο κωδικός απαιτείται για να πιστώνονται οι καταθέσεις στον λογαριασμό σας.

Η ευθύνη για τις αποφάσεις σας στα στοιχήματα και ο στοιχηματισμός μέσω του λογαριασμού σας βαραίνει αποκλειστικά εσάς. Το Acc-Ex δεν μπορεί και δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο για την στοιχηματική σας δραστηριότητα.

Δεν έχουμε απολύτως καμία ισχύ, ούτε μπορούμε να επηρεάσουμε, τις αποφάσεις που παίρνουν οι bookmakers για θέματα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας και τη στοιχηματική του δραστηριότητα. Παράπονα για την τακτοποίηση, επιστροφή χρημάτων ή οποιαδήποτε άλλα παρόμοια ζητήματα δεν θα ερευνώνται από το Account-Exchange.

Καταθεσεις, Αναληψεις και Μεταφορες

Διεκπεραιώνουμε, καταθέσεις, αναλήψεις και μεταφορές, από, προς και μεταξύ λογαριασμών που διατηρούνται από μας.

Καταθέσεις για την αρχική συνδρομή και στους λογαριασμούς που θέλετε, όπως και όλες οι συνδιαλλαγές από, προς και ανάμεσα σε λογαριασμούς διεκπεραιώνονται το ταχύτερο δυνατό. Αν επιθυμείτε ταχύτερη διεκπεραίωση μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία Express που υπάρχει σε κάθε φόρμα οικονομικής συναλλαγής με πρόσθετη χρέωση 6%.

Όταν συμπληρώνετε την αίτηση ανάληψης σας συμβουλεύουμε να κάνετε ακριβώς την ίδια αίτηση και στον ίδιο τον bookmaker μέσα από τον λογαριασμό σας. Αν δεν κάνετε αυτή την αίτηση μόνοι σας εντός 1 ώρας από την ώρα που στέλνετε την αίτηση σας μας και πρέπει να την κάνουμε εμείς για σας θα υπάρχει μία χρέωση διεκπεραίωσης σε ποσοστό 3%.

Οι αναλήψεις δεν μπορούν να ακυρωθούν ειδάλλως θα υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις.

Πρόσθετες χρεώσεις μπορεί να επιβληθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Αν ο λογαριασμός σας στην Bet365 δεν είναι περιορισμένος και ζητήσετε κατάθεση ή ανάληψη μικρότερη από 500 Ευρώ
 • Αν ζητήσετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας πριν τζιράρετε την προηγούμενη κατάθεση τουλάχιστον μία φορά
 • Αν χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε άλλο νόμισμα εκτός του Ευρώ για οποιαδήποτε πράξη
 • Αν οποιαδήποτε φόρμα ανάληψης, κατάθεσης ή μεταφοράς μεταξύ λογαριασμών συμπληρωθεί λανθασμένα
 • Αν αποσύρετε όλο το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στην Bet365 χωρίς να μας ενημερώσετε
 • Αν καταθέσετε μικρότερο ποσό από το ελάχιστο που προβλέπεται ανά bookmaker, σύμφωνα με τον κατάλογο που ακολουθεί:

  ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ
  Bookmaker Για άνοιγμα νέου λογαριασμού Για υπάρχοντες πελάτες
  Betfair 1 000 EUR * 500 EUR *
  Bet365 5 000 EUR * 500 EUR *
  Matchbook 200 EUR * 200 EUR *
  Pinnacle 1 500 EUR * 500 EUR *
  10bet 1 500 EUR * 500 EUR *
  Dafabet 1 500 EUR * 500 EUR *
  Sbobet 1 500 EUR * 500 EUR *
  * = ή το ισόποσο σε άλλο νόμισμα
  ** Μεταφορές ποσών μικρότερων των 500 Ευρώ επέχουν υψηλότερων χρεώσεων

Αλλαγες στην παρουσα συμφωνια

Το Account-Exchange διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή. Η απόφαση σας να συνεχίσετε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μετά την πραγματοποίηση αλλαγών, θα θεωρείται ως επίσημη αποδοχή των νέων Όρων & Προϋποθέσεων.

Επομένως, σας ζητούμε να ελέγχετε αυτή τη συμφωνία για οποιεσδήποτε αλλαγές τακτικά. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιους από τους όρους και τις αλλαγές που τυχόν έχουν γίνει, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας αμέσως.

Η μετάφραση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων σε άλλες γλώσσες γίνεται μόνο για λόγους αναφοράς. Σε περίπτωση ύπαρξης διένεξης τότε η Αγγλική έκδοση και η διατύπωση της θα έχουν το προβάδισμα.